codecentric

Performance solutions: voor optimaal resultaat

codecentric levert hoogwaardige Applicatie Performance oplossingen. De codecentric Java Performance Solutions divisie is gespecialiseerd in het analyseren en snel en effectief oplossen van problemen op het gebied van Java prestaties, schaalbaarheid en de stabiliteit van Java-toepassingen. Wij bieden uitgebreide risico-management, problemsolving en performance management diensten.

De codecentric Performance Services omvatten:

  • Java Troubleshooting: Foutdiagnose, -analyse en direct troubleshooten in acute gevallen.
  • Java Performance Management: 
Performance-analyse en –tuning.
  • Application Performance Management: 
Monitoring voor de gehele levenscyclus van een applicatie.
  • Tools: 
Evaluatie, installatie en configuratie van profilers, diagnose en monitoring tools, zoals AppDynamics, JProfiler, etc.

 

Java Troubleshooting

Onze Java performance experts combineren uitgebreide expertise met jarenlange ervaring en een systematische aanpak. Het gevoel voor (potentiële) performance issues maakt hen ook ideaal voor het oplossen van alledaagse problemen in niet-Java-toepassingen. Zij maken gebruik van bewezen methoden en geavanceerde test-, meet- en diagnose instrumenten, zoals de applicatie performance management tool van onze partner AppDynamics.

Java Performance Management

Moderne Java-applicaties met backend systemen en web- en mobiele front-ends hebben vaak behoefte aan Java-performance tuning en inzicht. Ook het goed toepassen van best practices op het gebied van Java performance en Web Performance Optimization (WPO) voor het versnellen van de web client, is belangrijk. Onze optimalisatie experts helpen u om tuning maatregelen te evalueren en uit te voeren.

Applicatie Performance Management

Hoe eerdere Application Performance Management (APM) wordt toegepast, des te effectiever is de kwaliteit van de software – dat wil zeggen de beschikbaarheid, stabiliteit en prestaties van de applicaties. Onze prestatie experts begeleiden u met de analyse van de behoeften, de ontwikkeling en inzetten van specifieke oplossingen en het op kennisniveau brengen van uw medewerkers.

Applicatie Performance Management Tools

codecentric maakt onder andere gebruik van de tool AppDynamics. Deze tool is speciaal ontwikkeld voor gedistribueerde Java / .NET applicaties en werkt in fysieke-, virtuele- en cloud-omgevingen. AppDynamics is gemakkelijk zelf te downloaden en te installeren. codecentric is een exclusieve partner van AppDynamics.

Probeer AppDynamics Lite nu meteen en troubleshoot problemen binnen 15 minuten, of neem contact met ons op voor een 30 dagen gratis trial van AppDynamics Pro.

 

Voor nog meer achtergrond informatie, zie ook ons overzicht van Whitepapers.

Contact

Geïnteresseerd? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op via info@codecentric.nl of bel: +31 (0) 85 400 00 11