codecentric

The Agile Software Factory: Ontwikkeling voor hoge eisen.

De codecentric Agile Software Factory (ASF) ontwikkelt maatwerk software. Onze diepgaande kennis van Software Development en bijbehorende tooling, technieken & vaardigheden gecombineerd met onze praktische ervaring en kennis van Agile zorgt voor het efficiënt bouwen, testen en opleveren van de beste oplossingen.

Vul hier de Continuous Delivery enquete in om te kijken hoe Agile uw bedrijf is!

De codecentric ASF diensten omvatten:

  • Agile ontwikkelproces: Het combineren van de beste mensen met de meest effectieve & efficiënte tools en technieken om te komen tot tijdig geleverde en kwalitatief hoogwaardige software tegen redelijke kosten.
  • Agile project management (Scrum): Intensief contact met het ontwikkelteam, elke twee tot vier weken werkende software opleveren, te allen tijde de mogelijkheid om bij te sturen in scope en prioriteit en altijd inzicht in en sturing op de daadwerkelijke voortgang van het project.
  • Kwaliteitsmanagement: Continuous integration, geautomatiseerd testen, Release management, deployments en performance bewaking met een druk op de knop.
  • Nearshoring services: Externe resources voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en schaalbaarheid bij lopende projecten.
  • Spin-off effect: Uw eigen medewerkers in een codecentric team mee laten draaien om te leren door te doen!

Agile Software Factory – Brochure

agile-software-factory-brochure

 

Agile ontwikkelproces

“Lean & Mean” ontwerp, ontwikkeling in korte cycli, continue testen en zeer regelmatig opleveren kenmerken de Agile Software Factory. Korte iteraties maken het mogelijk om snel en flexibel te reageren op de eisen van de klant en de veranderingen in de markt. Voor het hoogste rendement wordt uitsluitend gebruik gemaakt van moderne technologieën en gestandaardiseerde componenten & tools. De agile aanpak betekent een maximale transparantie en flexibiliteit gedurende het ontwikkelingsproces.

Agile project management (Scrum)

In de iteratieve aanpak worden alle relevante projectfasen elke iteratie opnieuw doorlopen. Prioriteitswijzigingen, functionele veranderingen en verbeteringen zijn gedurende het gehele project mogelijk. Regelmatige dialoog tussen gebruikers & developers ondersteund dit proces. Na elke iteratie komt nieuwe werkende software van productiekwaliteit beschikbaar. Agile Project Management ondersteunt dit en biedt daarbij een betrouwbare budgettering en planning voor de gehele duur van het project.
Onze pragmatische benadering zorgt ondermeer voor een naadloze integratie bij klanten met een meer traditionele project methodiek.

Kwaliteitsmanagement

Het snelle ritme van ontwikkeling maakt dat continue integratie en testen het criterium zijn van succesvolle software engineering. Onze ASF specialisten zorgen voor de effectiviteit van hun ontwikkelproces met behulp van een kwaliteitsmanagement systeem dat is gebaseerd op drie principes: frequente integratie, geautomatiseerd testen en releasemanagement met een druk op de knop.

Nearshoring services

Hoogopgeleide experts in onze Java en Mobile nearshore teams in Bosnië en Herzegovina en Servië implementeren nieuwe oplossingen snel, kosten-effectief en met de beste kwaliteit.

Spin-off effect

Door eigen, getalenteerde ontwikkelaars in het project te laten meedraaien worden zij in de mogelijkheid gesteld om in de keuken te kijken van een soepel draaiende Agile projectmotor. De opgedane ervaringen kan vervolgens ingezet worden binnen uw eigen projecten voor de toekomst.

Contact

Geïnteresseerd? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op via info@codecentric.nl of bel: +31 (0) 85 400 00 11