codecentric

De juiste partners: Synergie

De basis van een totaaloplossing is het kennen van je eigen kracht én beperking. codecentric werkt met verschillende partners samen en combineert kennis en ervaring om de meest effectieve oplossing te ontwikkelen. Wij zijn continu op zoek naar de juiste (domein) partners waarmee we een totaaloplossing aan onze klanten aanbieden.

 

codecentric is Platinum Partner van Atlassian. Atlassian biedt oplossingen welke helpen de samenwerking binnen teams en team-leden onderling te versterken, en daarnaast ondersteunen in het creative proces van concept tot go-live. Meer informatie over Atlassian.
Samen met CloudBees zijn wij ervan overtuigd dat ‘the cloud’ het nieuwe platform is. Het is onze visie om developers te verlossen van onderhoud op infrastructuur, zodat zij zich 100% kunnen focussen op de ontwikkeling van geweldige applicaties. De CloudBees Platform as a Service (PaaS) oplossing ondersteunt de complete cyclus vanaf development tot deployment, zonder servers, virtual machines of IT beheer.
Het CloudBees platform bestaat uit DEV@cloud, een service die het voor developers mogelijk maakt hun build en test omgeving naar de cloud te verplaatsen met behulp van Jenkins CI, en RUN@cloud, voor het moeiteloos deployen van applicaties naar een productie omgeving in de cloud. Maak een account aan en ondervindt de mogelijkheden, gratis!
codecentric is gelieerd aan Scrum.org, wat betekent dat wij gecertificeerde trainers hebben en de Agile trainingen van Scrum.org in de Benelux aanbieden. Deze alliantie zorgt tevens voor een netwerk van hoog aangeschreven trainers, welke wij regelmatig naar Nederland halen om trainingen te verzorgen. Een voorbeeld hiervan is Agile Guru (en oprichter van Scrum): Ken Schwaber. codecentric verzorgt het Professional Scrum Programma, onderverdeeld in:

  • Professional Scrum Master
  • Professional Scrum Developer
  • Professional Scrum Foundations
  • Professional Scrum Product Owner

Meer informatie over Scrum.org

codecentric is partner van de NLJUG, de Nederlandse Java Usergroup en levert een actieve bijdrage aan deze community door het organiseren van events en het delen van kennis.De NLJUG is een Java community voor gebruikers en partners waarbij kennisdeling en kennisontwikkeling op het gebied van Java centraal staat.
Meer informatie over de NL-JUG