codecentric

Vanilla Web Components

codecentric (codecentric.nl) en Flock (flock-se.com) organiseren de volgende meetup van de “Amsterdam Web Component Meetup” op woensdag 29 november in B.Amsterdam. Deze editie hebben we twee sprekers: Goffert van Gool en Mitchell Herrijgers.

Hieronder een korte toelichting over de presentaties.

1) Goffert gaat een presentatie geven over de toekomst van Web Component development en zal een Web Component framework introduceren specifiek gebouwd om gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

2) Mitchell gaat een presentatie geven over E2e-testing in relatie tot de Shadow DOM.

Meer informatie of aanmelden voor deze meetup kan via: https://www.meetup.com/nl-NL/Amsterdam-Web-Components-Meetup/events/244510590/.

We kijken uit naar jullie komst op woensdag 29 november. Bij vragen? Neem contact met ons op!

Team codecentric!