codecentric

Coding with Craftsmen Meetup – Concourse CI

Coding with Craftsmen heeft een wervelende start van 2017! Coding with Craftsmen begon op 12 januari jl. het jaar met de meetup ‘Concourse, the scalable CI tool’ met codecentric als locatie sponsor, midden in de Amsterdamse startup-scene, in het B-Amsterdam gebouw.

Concourse is een schaalbare continuous integration tool, gebaseerd op het concept van pipeline as code, met 3 kernpunten: tasks, resources en jobs.
Zoals onze meetup betaamd, heeft iedereen zelf een pipeline op leren zetten.

De handson meetup group, Coding with Craftsmen, heeft momenteel meer dan 600 deelnemers. Om dit te vieren is een Pine64 verloot, onder het genot van een stuk taart.

Coding with Craftsmen is een voor en door Software Craftsmen georganiseerd platform voor kennisdeling. Mis de volgende meetup van Coding with Craftsmen niet en meld je aan. https://www.meetup.com/Coding-with-Craftsmen/

cake  meetup